ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bergs Timber Production AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bergs Timber Production AB - En bra sågverksanläggning

Bergs Timber Production AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bergs Timber Production AB i Nybro som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

I Nybro gör vi all vår träskyddsbehandling i en modern anläggning som är en av Europas största. Flexibilitet och stora lagringsmöjligheter gör att vi kan producera flera olika typer av träskydd. Miljö och hållbarhetsarbetet är viktiga i Bitus AB och medarbetarna i Nybro jobbar mycket med dessa frågor.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBergs Timber Production AB
AdressOrreforsvägen 49
Ort382 94 Nybro
LandskapKalmar län
Telefon0101998500
Webbadresshttps://bitus.se/anlaggningar/nybro/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar volymJA
: Skrotar limträJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bergs Timber Production AB

Bergs Timber Production AB - En bra sågverksanläggning

Bergs Timber Production AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bergs Timber Production AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Nybro eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bergs Timber Production AB för att som om de kan hjälpa till.

Bergs Timber Production AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter