ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bergkvist Siljan (Blyberg) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bergkvist Siljan (Blyberg) - En bra sågverksanläggning

Bergkvist Siljan (Blyberg) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bergkvist Siljan (Blyberg) i Älvdalen som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På Bergkvist Siljan i Blyberg tar vi hand om klentimret som kommer främst från alla gallringar i området. En viktig aktivitet för att göra skogsbruket långsiktigt hållbart och lönsamt som också möjliggör de fina produkterna som kommer ut från sågen i Blyberg. En stor andel av leveranserna från sågen hamnar på byggvaruhusen runt om i Sverige, kanske både din och grannens trall har sitt ursprung här.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBergkvist Siljan (Blyberg)
AdressBlybergsvilan 8
Ort796 91 Älvdalen
LandskapDalarnas län
Telefon0250-39 000
Webbadresshttps://www.bergkvistsiljan.com/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bergkvist Siljan (Blyberg)

Bergkvist Siljan (Blyberg) - En bra sågverksanläggning

Bergkvist Siljan (Blyberg) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bergkvist Siljan (Blyberg) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Älvdalen eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bergkvist Siljan (Blyberg) för att som om de kan hjälpa till.

Bergkvist Siljan (Blyberg) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter