ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Balungstrands Sågverk AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Balungstrands Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Balungstrands Sågverk AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Balungstrands Sågverk AB i Enviken som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Balungstrands Sågverk är en unik mottagare och tar emot gran med en mycket fördelaktig längdfördelning. På Balungstrand arbetar vi för att minimera vår miljöpåverkan och tillvaratar mesta energin som kommer till sågen.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBalungstrands Sågverk AB
AdressBalungstrand 125
Ort790 26 Enviken
LandskapDalarnas län
Telefon0246-79 89 50
Webbadresshttp://www.balung.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Balungstrands Sågverk AB

Balungstrands Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Balungstrands Sågverk AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Balungstrands Sågverk AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Enviken eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Balungstrands Sågverk AB för att som om de kan hjälpa till.

Balungstrands Sågverk AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter