ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ballingslövs Sågverk AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Ballingslövs Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Ballingslövs Sågverk AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Ballingslövs Sågverk AB i Ballingslöv som ligger i Skåne län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Ballingslövs Sågverk startades 1946 av Nils Olsson kommen från Ballingslöv. Bolaget var då ett handelsbolag som i början av 60-talet övertogs av Arthur Nilsson. Efter Arthurs död tog sonen till Nils Olsson över bolaget. Mikael Olsson har sedan dess drivit vad som idag är Ballingslövs Sågverk AB.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBallingslövs Sågverk AB
AdressArkelstorp 2225
Ort28 197 Ballingslöv
LandskapSkåne län
Telefon0708-939677
Webbadresshttps://www.ballingslovssagverk.com/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Ballingslövs Sågverk AB

Ballingslövs Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Ballingslövs Sågverk AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Ballingslövs Sågverk AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Ballingslöv eller t.o.m. i Skåne län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Ballingslövs Sågverk AB för att som om de kan hjälpa till.

Ballingslövs Sågverk AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter