ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bäckebrons Sågverk AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bäckebrons Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Bäckebrons Sågverk AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bäckebrons Sågverk AB i Västra Ämtervik som ligger i Värmlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Bäckebrons Sågverk styrka ligger i storleken! Vi är ett mindre, flexibelt sågverk som sågar 50 000 m3 klentimmer med toppdiameter från 12 cm upp till 21 cm. Vår produktion kan enkelt kundanpassas, vi kan såga små serier och serier med speciella dimensioner, vi kan även hyvla efter kundens önskemål. Vi står för hög kvalitet, personlig service och leverans i tid.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBäckebrons Sågverk AB
AdressBäckebron 140
Ort686 95 Västra Ämtervik
LandskapVärmlands län
Telefon0565 510 20
Webbadresshttp://www.backebronssagverk.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bäckebrons Sågverk AB

Bäckebrons Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Bäckebrons Sågverk AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bäckebrons Sågverk AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Västra Ämtervik eller t.o.m. i Värmlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bäckebrons Sågverk AB för att som om de kan hjälpa till.

Bäckebrons Sågverk AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter