ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bäckebo Sågverk AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Bäckebo Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Bäckebo Sågverk AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Bäckebo Sågverk AB i Alsterbro som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Familjeföretaget Bäckebo Sågverk startades 1949 av Jarl Franzén. Idag drivs verksamheten av hans tre barn Urban, Ulrika och Roger. Dessutom ingår ett 20-tal anställda i den flexibla och omsorgsfulla verksamheten. Många av våra anställda kommer från bygden och har arbetat länge med oss. Deras erfarenhet och engagemang bidrar starkt till vår framgång.

H-EG - EX - A2-2
SågverkBäckebo Sågverk AB
AdressBäckebovägen 36
Ort382 74 Alsterbro
LandskapKalmar län
Telefon048154260
Webbadresshttp://www.backebosagverk.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Bäckebo Sågverk AB

Bäckebo Sågverk AB - En bra sågverksanläggning

Bäckebo Sågverk AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bäckebo Sågverk AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Alsterbro eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bäckebo Sågverk AB för att som om de kan hjälpa till.

Bäckebo Sågverk AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter