ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Allbox & BHB AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Allbox & BHB AB - En bra sågverksanläggning

Allbox & BHB AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Allbox & BHB AB i Bräkne-Hoby som ligger i Blekinge län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Allbox & BHB tillverkar lastpallar, plywoodboxar samt allt emballage i trä och plywood. Vår specialitet är att finna ditt behov och anpassa våra produkter efter just era krav. Givetvis producerar vi även standardpallar vilka tillverkas och lagerhålls för snabba leveranser.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAllbox & BHB AB
AdressBackarydsvägen 11
Ort372 61 Bräkne-Hoby
LandskapBlekinge län
Telefon0457-797 10
Webbadresshttp://www.allbox.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar träemballageJA

Kontakta Allbox & BHB AB

Allbox & BHB AB - En bra sågverksanläggning

Allbox & BHB AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Allbox & BHB AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Bräkne-Hoby eller t.o.m. i Blekinge län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Allbox & BHB AB för att som om de kan hjälpa till.

Allbox & BHB AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter