ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Älgsjö Såg AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Älgsjö Såg AB - En bra sågverksanläggning

Älgsjö Såg AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Älgsjö Såg AB i Ullånger som ligger i Västernorrlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Älgsjösåg är ett familjeföretag i fjärde generationen som idag drivs av bröderna Åke och Jörgen Törnqvist. Företaget har drygt 120 år bakom sig och idag har företaget 12 anställda med en årlig produktion på drygt 30 000 kubikmeter sågade granträvaror.

H-EG - EX - A2-2
SågverkÄlgsjö Såg AB
AdressÄskja 330
Ort870 32 Ullånger
LandskapVästernorrlands län
Telefon061310002
Webbadresshttp://www.algsjosag.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Älgsjö Såg AB

Älgsjö Såg AB - En bra sågverksanläggning

Älgsjö Såg AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Älgsjö Såg AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Ullånger eller t.o.m. i Västernorrlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Älgsjö Såg AB för att som om de kan hjälpa till.

Älgsjö Såg AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter