ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Agnäs stolpfabrik - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Agnäs stolpfabrik - En bra sågverksanläggning

Agnäs stolpfabrik är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Agnäs stolpfabrik i Bjurholm som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Agnäs stolpfabrik har lång erfarenhet och är specialiserade på att producera svarvade stolpar av högklassig furu. Råvaran anses av många vara det bästa sortimentet som kommer från ett träd. Årligen produceras 60 000 stolpar som är en tämligen unik i vårt land.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAgnäs stolpfabrik
AdressAgnäs 10
Ort916 91 Bjurholm
LandskapVästerbottens län
Telefon0932-72 51 00
Webbadresshttps://www.norratimber.se/vara-industrier/agn%C3%A4s-stolpfabrik
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar hyvleriJA

Kontakta Agnäs stolpfabrik

Agnäs stolpfabrik - En bra sågverksanläggning

Agnäs stolpfabrik är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Agnäs stolpfabrik är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Bjurholm eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Agnäs stolpfabrik för att som om de kan hjälpa till.

Agnäs stolpfabrik är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter