ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Åbytorps Såg & Hyvleri AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Åbytorps Såg & Hyvleri AB - En bra sågverksanläggning

Åbytorps Såg & Hyvleri AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Åbytorps Såg & Hyvleri AB i Kumla som ligger i Örebro län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Åbytorps Såg & Hyvleri AB har verkat i Stene utanför Kumla sedan 1920-talet. Från att till största del ha sysslat med sågning har verksamheten gått över till snickrande av olika typer av konstruktioner i kombination med bygghandel. Idag drivs företaget som ett litet fristående familjeföretag. Verksamheten har istället gått över till tillverkning av konstruktioner och hyvling av lister i kombination med en komplett bygghandel.

H-EG - EX - A2-2
SågverkÅbytorps Såg & Hyvleri AB
AdressÖstra Åby 424
Ort692 93 Kumla
LandskapÖrebro län
Telefon019-573298
Webbadresshttps://www.abytorpssag.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Åbytorps Såg & Hyvleri AB

Åbytorps Såg & Hyvleri AB  - En bra sågverksanläggning

Åbytorps Såg & Hyvleri AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Åbytorps Såg & Hyvleri AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Kumla eller t.o.m. i Örebro län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Åbytorps Såg & Hyvleri AB för att som om de kan hjälpa till.

Åbytorps Såg & Hyvleri AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter