ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ATA Timber AB (Moheda) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

ATA Timber AB (Moheda) - En bra sågverksanläggning

ATA Timber AB (Moheda) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos ATA Timber AB (Moheda) i Moheda som ligger i Kronobergs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

ATA Timber AB (Moheda) är den största sågverksanläggningen i koncernen och här sågas det både klen- och normaltimmer. Såglinjen som sågar normaltimmer kommer från AriVislanda och är en reducerklinglinje med profilering inbyggd i andra reduceraren. I delningssågen så är det möjligt att såga med upp till 6 st ställbara snitt.

H-EG - EX - A2-2
SågverkATA Timber AB (Moheda)
AdressStorgatan 17
Ort342 06 Moheda
LandskapKronobergs län
Telefon047236100
Webbadresshttps://www.ata.nu/moheda/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta ATA Timber AB (Moheda)

ATA Timber AB (Moheda) - En bra sågverksanläggning

ATA Timber AB (Moheda) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. ATA Timber AB (Moheda) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Moheda eller t.o.m. i Kronobergs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta ATA Timber AB (Moheda) för att som om de kan hjälpa till.

ATA Timber AB (Moheda) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter